Keresés a blogban

2018. október 5., péntek

Reklamációt elfogadunk!

Pénztártól való távozás után reklamációt nem fogadunk el!

EZ NÁLUNK NEM IGAZ!!!


Nálunk igen is van helye a "reklamációnak"! Te fizetsz azért, hogy szép sminktetoválásod legyen, mi pedig igyekszünk mindent megtenni, hogy te elégedetten távozz tőlünk.  
Igyekszünk mindent lekommunikálni, hogy mire számíthatsz tetoválás alatt, után, de így is rengeteg a kérdés félelem bennetek. Ilyen esetben kérlek keress minket, hiszen mi tudjuk neked a legmegnyugtatóbb választ adni, hogy éppen mi történik veled és miért. Ebben a család, a szomszéd, a barátnőd nem fog tudni segíteni, hiszen nem biztos, hogy járt nálunk. Minden sminktetováló másképp dolgozik, mások a tapasztalatok. De ha volt is nálunk a barátnőd, nem biztos, hogy ti 100% ugyanazt tapasztaljátok.

Mi sminktetoválók élő bőrszöveten dolgozunk. A sminktetoválás nem csak egy rajzolgatás papíron! Amikor betetováljuk a pigmentet a bőrbe, az immunrendszered rögtön reagálni kezd, hiszen egy idegen anyag került a szervezetedbe. Ez teljesen normális folyamat, az viszont, hogy kinek hogyan reagál az immunrendszere, az teljesen különböző lehet. Lehetnek teljesen kirívó esetek. 
 - Van akinek nem egy hétig, hanem tovább lesz sebes a tetovált területe
 - Van akinek pár nap alatt regenerálódik a tetoválása.
 - Van akinek, már a var leesése után is látszódik a szín
 - Van akinek a var leesése után teljesen eltűnik a pigment és kell 3 hét, mire látható lesz a tetoválása. 
 - Van akinek bedagad a szája tetoválás után, van akinek nem.
 - Van akinek tökéletesen megmarad a pigment és alig van szükség korrekcióra.
 - Van akinek az immunrendszere túlreagál és kidolgozza a pigmentet.

Igen ilyen eset is elő szokott fordulni, nagyon ritkán. DE ERRE VAN A KORREKCIÓ! 
Az árak úgy vannak kialakítva, hogy 1 ingyenes korrekciót tartalmaznak! Mindenkinek, minden esetben!  Aki ezzel nem él, annak a "reklamációját" nem tudjuk kezelni. 
Szomorúsággal tölt el, mikor egy vendég a korrekciót ki nem használva, fél év múlva elkezd minket szapulni :( Nem igazán értem ennek értelmét. Nem jön el a korrekcióra, nem is jelzi felénk elégedetlenségét.....így nehéz nekünk bármit is reagálni. 

Mint ahogy mondtam, élő bőrszöveten dolgozunk, bármi előfordulhat, és ahogy a 18 év alatt tapasztaltam, elő is fordulhatnak olyan dolgok is, amikre az ember gondolni sem mert soha! 
Bármi is történjen, mindig segítünk, együtt működünk a vendéggel! Igyekszünk segíteni! Sosem hárítunk, hogy "nem a mi hibánk!" Inkább a megoldásra próbálunk összpontosítani!

Rengeteget tanultam, de így is tud meglepetés érni!

Mindig van olyan, hogy ugyanaz a technika, pigment, ami mindenkinek tökéletesen marad a bőrében, van akinek nem :( 
Volt már olyan vendégem, akinek pl. készítettem microblading szálas szemöldök tetoválást, de korrekció után sem voltam megelégedve az eredménnyel. Ilyenkor a vendéget mindig visszahívom, és megoldást kínálok a problémára. Közös megegyezéssel más technikával, más pigmenttel mindig találunk megoldást. És természetesen ilyenkor nem kérem el duplán az árát! Megcsinálom, hiszen kifizetett egy szemöldök tetoválást és nekem kötelességem, hogy szemöldök tetoválással távozzon tőlem!

Mindig van megoldás, de ehhez bizalom és kompromisszum készség kell! Bizalom a vendég részéről, és rugalmasság,  türelem! 

Üzletemben 4 féle géppel és 3 féle pigmenttel dolgozunk. 
Volt már olyan, hogy korrekció után sem volt elég mennyiségű pigment a bőrben, pedig ugyanazt használtuk, mint már sok-sok vendégre, akiknek csodaszép lett a tetoválása. A vendég jelezte felénk a problémát, természetesen mi is láttuk, hogy jogos a "reklamációja", így visszahívtuk még egy INGYENES korrekcióra és másik géppel, másik pigmenttel megcsináltuk a szemöldökét. 

Kiszolgáltatottak vagyunk a pigmenteknek, hiszen bármelyik cég dönthet úgy, hogy a  számunkra megszokott színt megváltoztatja, valami kis összetevőt átkombinál a tudtunk nélkül. Ezzel mi csak később szembesülünk. DE nem kifogásokat szeretnék keresni, hanem azt szeretném, ha mindenki megértené, hogy hogyan működik a sminktetoválás. Hogyan működünk mi!
A sminktetoválás korrekcióval lesz tökéletes! HASZNÁLD KI HISZEN BENNE VAN ÁRBAN, AMIT MÁR KIFIZETTÉL!!!

Bármikor kérdésed van, MINKET KERESS! Mi igyekszünk a legjobb megoldást nyújtani neked!

Rengeteg vendégem van, aki több, mint 10 éve jár hozzám. Tudják, hogy nem a levegőbe beszélek!  Az ő bizalmuk hatalmas felém! Ezért nagyon hálás vagyok nekik :) 

A bizalom a legfontosabb! Ha az megvan, akkor a többi már csak kommunikáció kérdése :)


Minden vendégnek, akinek mi készítettük a sminktetoválását, frissítési kedvezmények járnak. Mi ezzel viszonozzuk a bizalmadat!


Minden tetoválás, ami a mai finom technikákkal készül előbb utóbb megkopik. Ez is bőr függő, hogy kinek hogyan, milyen gyorsan dolgozza ki az immunrendszere.
Tehát igen, frissíteni kell bizonyos idő után. 
Van akinek 1,5 év múlva, van akinek 3 év múlva. Van akinek picit pirosra kopik, van akinek szürkés lesz. Olyan nincs, hogy szép csoki barnára kopik a szemöldököd! Ha szép barna egy szemöldök, akkor még nincs kikopva, szépen a bőrben van és nincs szüksége frissítésre. Ha a színében változást látsz, akkor megérett a frissítésre!
Ha formailag látsz változást, elvékonyodik, megrövidül akkor megint csak frissítésre van szükség, hiszen a széleken kevesebb a pigment pl a púderes szemöldökben, így logikus hogy hamarabb kopik ki. Egy világos szín is hamarabb kopik, mint egy sötét szín.  Tehát megint egyedi, hogy kinek mikor van szüksége frissítésre.



 -15 HÓNAPON BELÜL 40% KEDVEZMÉNY JÁR AZ EREDETI ÁRBÓL
  - 24 HÓNAPON BELÜL 20% KEDVEZMÉNY JÁR
  - 36 HÓNAPON BELÜL 10% KEDVEZMÉNY JÁR


Köszönöm, hogy elolvastad! Várunk szeretettel szalonunkban!




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése