Keresés a blogban

2019. szeptember 12., csütörtök

Szájtetoválás előnyei


Akár már fiatal korban problémát okozhat, hogy nincs a szájnak színe. Vagy gyerekkorban a sok herpesz miatt foltos, cakkos lesz a száj széle. Ilyenkor egy nagyon finom nude színnel vissza tudjuk adni az ajak színét, anélkül, hogy kontúrt készítenénk. Ez fiataloknak nagyon előnyös szép tud lenni.
 Tetoválás előtt és a tetoválás utáni gyógyult  eredmény

Tetoválás előtti és a tetoválás utáni gyógyult eredmény

Friss szájtetoválások


Idősebb korban meg nem csak a száj széle tűnik el, de van akinek annyira elvékonyodik a szája, hogy szinte eltűnik. Na egy ilyen száj kitetoválva rögtön éltre kelti az arcot és és ismét 5-10 évvel fiatalabbá varázsolja.
Friss tetoválás













Gyógyult száj









Vannak, akik imádják rúzsozni magukat. Ők tudják, hogy vagy nagyon jó minőségű rúzst kell vásárolniuk, vagy figyelni magukat a tükörben, hogy ne maszatolódjon el, ne kenje össze a fogukat  a rúzs, hiszen egy intenzív szín nagyon rosszul áll a fogakon. Nekik tökéletes megoldás egy rúzs hatású tetoválás. Nem kenődik, nem maszatolja össze a fogakat!









Egy esztétikusan elkészített sminktetoválás kortól függetlenül mindenkinek jól tud állni. Megfelelő színekkel, technikákkal fiatalítani tudja az arcot!














Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése